Over mij

Telaya Design

Daphne Stobberingh

Digital Designer

Hi! Ik ben Daphne,

Ik studeer aan de Hogeschool Utrecht en volg de creatieve opleiding Communication & Multimedia Design. Met Telaya Design help ik jou graag om de last van je schouders af te halen als het om digital design gaat.

Heb je het te druk met je bedrijf of kom je niet op een leuk concept? Wil je graag een origineel logo laten ontwerpen of een mooie Instagram feed hebben maar weet je niet hoe?
Telaya Design vertaalt jouw merkidentiteit en de gedachten achter je merk naar digitale vormgeving. Vertel wat jij graag wilt hebben en Telaya Design doet het! Zo kan jij je focussen op je dagelijkse werkzaamheden.

Daphne Stobberingh

"Ben jij iemand die altijd zegt 'de klant is koning?'
Dan mag je zelf ook wel een kroon op hebben."

Waarom kiezen voor Telaya Design?

De creativiteit straalde altijd al in mij. Van kinds af aan vond ik creëren altijd al leuk. En als het gaat om digital design kan ik me helemaal uitleven. Het is mijn missie om meer ervaring op te doen als digital designer en om bedrijven/ondernemers te helpen hun merkidentiteit op de kaart te zetten. We werken dan naar de theorie van Robert Cialdini die spreekt over de overtuiging theorie van wederkerigheid. ‘’Ik doe iets voor jou dus jij doet iets voor mij.’’ Zo helpen wij elkaar met een mooie samenwerking en het creëren van een mooi product.

Nu vraag je je vast af, waarom kiezen voor Telaya Design als er ook een ander groot design bedrijf is? En daar hoor je het al, 'een groot bedrijf'. Ik als beginner heb alle aandacht en focus speciaal op jou en doe er alles aan jou te helpen om je doelen te halen. Want wie wil nou niet als koning(in) behandeld worden?

 

 

Make it personal

➳ Wist je dat ik nooit zonder een bakje koffie kan beginnen aan een dag? Koffie is een belangrijk hulpmiddel om mijn creatieve flow van start te laten gaan 🙂

➳ Mijn websitenaam Telaya is een verzonnen naam die ik gebruik als game naam. Ik ben een echte nerd als het gaat om games. Van de Nintendo64 tot aan de nieuwe Playstations en PC. Ik speel alles wat je maar kan bedenken en de naam Telaya heb ik overal voor gebruikt. Daarom vind ik deze naam speciaal en heb ik hem ook gebruikt voor mijn website.

➳ Naast gamen en digital design houd ik ook van lezen en boogschieten. Twee verschillende bezigheden die ik super leuk vind. Het geeft mij ook inspiratie voor nieuwe ontwerpen, zoals de freebies collage en verschillende moodboards.

Collages
Logo design
Opdrachtgevers
Video edits

Make it happen!

Ben je op zoek naar een digital designer met een creatieve geest? Neem via het formulier contact met mij op voor een kennismakingsgesprek. 

Please enter your name.
Please enter a valid email address.
Please enter a valid phone number.
Please type your message.